1 λεπτά ανάγνωσης
Ενοικιάστε το Wi-Fi σας!

Το Honeygain είναι μια εφαρμογή παθητικού εισοδήματος που σας επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα από το αχρησιμοποίητο εύρος ζώνης σας στο Διαδίκτυο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την κρατήσετε ανοιχτή για να αρχίσετε να κερδίζετε!
Με την κοινή χρήση του αχρησιμοποίητου διαδικτύου σας με τη Honeygain, βοηθάτε τους επαληθευμένους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας να εκτελούν εργασίες με μεγάλη ένταση δεδομένων, όπως σύγκριση τιμών, επαλήθευση διαφημίσεων και άλλα! Το καλύτερο κομμάτι? Θα λάβετε αποζημίωση για να κάνετε τον ιστό καλύτερο.
Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ασφάλεια σε κάθε βήμα και παρέχουμε διαφανή επικοινωνία σχετικά με τις διαδικασίες μας. Μπορείτε να είστε ήσυχοι όταν χρησιμοποιείτε το Honeygain για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα!Ναι είναι αλήθεια! Μπορείτε να κερδίζετε συνεχώς χρήματα με λίγα μόνο κλικ - χρησιμοποιήστε το αχρησιμοποίητο διαδίκτυο για να το μετατρέψετε σε μετρητά.
Απλώς κατεβάστε το Honeygain στη συσκευή σας και αρχίστε να κερδίζετε! Η εφαρμογή θα εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο της συσκευής σας και θα πληρωθείτε.
Μην ανησυχείτε -- οι μέλισσες μας σάς επιτρέπουν να ορίσετε όρια για το πόσο Διαδίκτυο θέλετε να μοιραστείτε! Είτε είναι 250 MB είτε 30 GB, μπορείτε να παρακολουθείτε το κοινόχρηστο διαδίκτυο ή να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις και να ορίσετε τα όρια. Επίσης, το Honeygain δεν έχει ημερήσιο όριο για το πόσα θέλετε να μοιραστείτε — οι δυνατότητες κερδών σας είναι απεριόριστες, επομένως μοιραστείτε το αχρησιμοποίητο Διαδίκτυο 24/7 αν θέλετε!


Χρησιμοποιείται σε smartphone κινητό με Android και Ios και P/C

Κάνετε δωρεάν εγγραφή Εδώ και λάβετε το Δώρο σας 3 ευρώ!

Πληρωμή μέσω paypal και έχει διαθέσιμους επιπλέον τρόπους πληρωμής.