1 λεπτά ανάγνωσης
TeraΒox-Δωρεάν Cloud υπηρεσία

#διάβασε το άρθρο και κατέβασε το από εδώ: https://www.terabox.com/webmaster?referer_uk=4401397631577  #

 Θέλεις να έχεις στα γρήγορα πάνω από ένα TERABYTE δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο; Βρήκαμε την πλέον αξιόπιστη εταιρίεα που το κάνει  αυτό και μάλιστα είναι αυτές που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και έχουν αναφερθεί σε αυτές τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites. Λοιπόν, η καλύτερη προτάση Cloud υπηρεσιών και μάλιστα δωρεάν είναι το TeraBox.

Δημιουργήστε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας ή μοιραστείτε τα αρχεία σας στο cloud μέσω των εφαρμογών επιτραπέζιου υπολογιστή μας, των εφαρμογών για κινητά ή του ιστού. Εάν συγχρονίσετε ή δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από οποιαδήποτε συσκευή, όλες οι αλλαγές θα ενημερώνονται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να έχετε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα αρχεία ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε σε όλες τις συσκευές.

Το TeraBox προστατεύει την ασφάλεια των δεδομένωνΤο TeraBox εκτιμά ιδιαίτερα την ασφάλεια των δεδομένων σας και την προστασία του απορρήτου σας και προστατεύει τα δεδομένα σας στο cloud μέσω της κορυφαίας στον κλάδο χωρητικότητας αποθήκευσης και της πιστοποίησης τεχνολογίας.

Features:

Αποθήκευση και οργάνωση

Μεταφορά και κοινή χρήση

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας